مجسمه های باغ کتاب

عکس کاور بلاگ مجسمه های باغ کتاب

باغ کتاب تهران یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های فرهنگی خاورمیانه بوده که نه‌ تنها برای مطالعه، بلکه برای تجربه‌ی فرهنگ، هنر و بازی طراحی شده است. در بخش‌های مختلف این مجموعه، آثار هنری متنوع و زیبایی دیده می‌شود. مجسمه های باغ کتاب، شامل مجسمه‌های فایبرگلاس در فضای داخلی و مجسمه های سنگی در فضای بیرونی ساختمان، از جمله این آثار هنری خاص هستند که در این مکان قرار گرفته‌اند. مجسمه‌های رنگارنگ فایبرگلاس شخصیت‌های محبوب کارتونی و ادبی را به نمایش گذاشته‌اند و مجسمه‌های سنگی بزرگ که در فضای خارجی ساختمان قرار دارند، با طراحی خاص و متریال طبیعی، حال‌ و هوایی هنری و ماندگار به محیط بیرونی بخشیده‌اند.

مجسمه های سنگی باغ کتاب

در فضای بیرونی ساختمان باغ کتاب تهران، مجموعه‌ای از مجسمه‌های سنگی با طراحی انتزاعی دیده می‌شود که حال‌ و هوایی متفاوت و هنری به این محیط فرهنگی بخشیده‌اند. از سنگ تراورتن در ساخت این مجسمه‌ها استفاده شده است. سنگ تراورتن، سنگی بادوام و مقاوم در برابر شرایط جوی متفاوت بوده که دوام مجسمه سنگی را در فضای خارجی ضمانت می‌کند. طراحی این آثار با سبکی مدرن و انتزاعی انجام شده و بدون شبیه‌سازی مستقیم از مجسمه سنگی انسان یا حیوان، دارای طرحی است که ذهن مخاطب را به کشف و برداشت‌های تازه دعوت می‌کند. حضور آن‌ها در کنار فضای سبز، آبنما و معماری باغ کتاب، ترکیبی زیبا و مناسب ایجاد کرده است.

مزایا انتخاب سنگ در ساخت مجسمه های باغ کتاب

  1. دوام و طول عمر بالا: سنگ تراورتن در برابر باد، باران و نور خورشید، از مقاومت بالایی برخوردار است و سال‌ها بدون تغییر در جلوه ظاهری و فیزیکی مجسمه، باقی می‌ماند.
  2. حس اصالت و ارزش هنری: مجسمه‌های سنگی القا کننده حس ماندگاری و شکوه هستند و جلوه‌ای اصیل و فرهنگی به محوطه باغ کتاب تهران می‌بخشند.
  3. مقاومت در برابر ضربه و تخریب فیزیکی: برخلاف فایبرگلاس که سبک وزن و شکننده است، سنگ طبیعی مقاومت بالاتری در برابر ضربه یا خراشیدگی از خود نشان می‌دهد.
  4. زیبایی طبیعی و قابلیت هماهنگی با فضای سبز: رنگ و بافت طبیعی سنگ با محیط باغ و فضای سبز هماهنگ می‌شود و جلوه‌ای زیبا ایجاد می‌کند.

معایب انتخاب سنگ در ساخت مجسمه های باغ کتاب

  1. وزن بالا و سختی در جا به‌ جایی: مجسمه های سنگی باغ کتاب دارای وزن بالایی می‌باشند و تغییر موقعیت آن‌ها به سادگی امکان‌پذیر نیست.
  2. هزینه ساخت و نصب بیشتر: قیمت مجسمه سنگی با توجه به فرآیند حجاری، حمل و نصب و قیمت سنگ تراورتن، نسبت به متریال‌های دیگر مانند فایبرگلاس، گران‌تر است.
  3. تنوع رنگ و طراحی محدودتر: سنگ‌های طبیعی محدودیت بیشتری در تنوع رنگ‌ها و فرم‌های پیچیده نسبت به متریال فایبرگلاس دارند.
تندیس مسیح مستور
پیشنهاد میکنیم مقاله ی زیر را از دست ندهید:

مجسمه های فایبرگلاس باغ کتاب تهران

در داخل ساختمان باغ کتاب تهران، دنیایی رنگارنگ و پر انرژی از مجسمه‌های عروسکی فایبرگلاس با اسکلت فلزی، انتظار بازدیدکنندگان را می‌کشد. این مجسمه‌ها که از شخصیت‌های محبوب کارتونی، انیمیشنی و داستان‌های کودکانه الهام گرفته‌اند، حس فانتزی و شادابی را به فضای داخلی مجموعه می‌آورند. رنگ‌آمیزی شاد و طرح‌های آشنا باعث شده این مجسمه‌ها به یکی از جذاب‌ترین بخش‌های باغ کتاب برای کودکان و خانواده‌ها تبدیل شوند. قدم زدن میان این آثار، تجربه‌ای دلنشین از سفر به دنیای داستان‌ها و خاطرات کودکی است. در ادامه برخی از جذاب‌ترین مجسمه‌های فایبرگلاس این مجموعه را به شما معرفی خواهیم کرد.

1. مجسمه پینوکیو و گربه نره و روباه مکار

مجسمه پینوکیو و گربه نره و روباه مکار در ابتدای بلوک A بهارستان باغ کتاب نصب شده است. این اثر با رنگ‌های زنده و شاداب خود، مخاطب را به دنیای قصه می‌برد. فرآیند ساخت این مجسمه، حدود 3 ماه زمان برده است.

2. کلاه‌ قرمزی، آقای همسایه و پسرخاله

در فضای پرنشاط باغ کتاب، مجسمه‌های کلاه‌قرمزی، پسرخاله و آقای همسایه با حال‌ و‌ هوای صمیمی و پر از خاطره کنار هم قرار گرفته‌اند. این مجسمه‌ها نه‌ تنها برای کودکان جذاب‌اند، بلکه بزرگ‌ترها را نیز به دنیای کودکی‌شان می‌برند.

3. جودی ابوت

دختری با موهای قرمز و شخصیتی پرانرژی از انیمیشن بابا لنگ‌دراز، این مجسمه با حالت ایستاده و در حال حمل چندین کتاب در دستان خود ساخته شده است. طراحی این شخصیت با جزئیات صورت و مو و رنگ‌آمیزی دقیق آن همراه می‌شود.

عکس مجسمه جودی ابوت در باغ کتاب

4. ژان‌ والژان

قهرمان رمان بینوایان با چهره‌ای مهربان و خسته که قصه‌ای از امید و رستگاری را روایت می‌کند یکی دیگر از مجسمه های باغ کتاب می‌باشد. این اثر برای مخاطبان بزرگسال تداعی‌کننده‌ تأملات عمیق‌تری از ادبیات جهانی است.

5. قصه‌های مجید

این مجسمه‌ی فایبرگلاس، شخصیت محبوب قصه‌های مجید را نشان می‌دهد که کتابی در دست دارد و مدادی روی گوشش گذاشته و جلوی تخته‌ی کلاس ایستاده است. حالت ایستادن و نگاه شخصیت، حس تدریس و توضیح دادن مطلبی را القا می‌کند و بازدیدکنندگان را به یاد لحظات شیرین این شخصیت خاطره‌انگیز می‌اندازد.

6. شاهزاده روم

مجسمه‌ی شاهزاده روم در باغ کتاب، با شنل آبی و تاج زیبای خود، نمادی از داستانی تاریخی و پرماجرا است که کودکان از طریق انیمیشن محبوب ایرانی با آن آشنا شده‌اند. طراحی دقیق چهره و حالت ایستادن او، داستان پرماجرای شاهزاده‌ای را تداعی می‌کند که سرنوشتش با تاریخ و افسانه گره خورده است.

عکس مجسمه شاهزاده روم در باغ کتاب

مزایای استفاده از فایبرگلاس در ساخت مجسمه های باغ کتاب

  1. سبک وزن بودن: حمل و نصب آسان‌تری به دلیل وزن پایین خواهد داشت.
  2. قابلیت شکل‌دهی بالا: برای طرح‌های فانتزی و پیچیده مناسب است.
  3. هزینه پایین: هزینه خرید مجسمه از جنس فایبرگلاس، نسبت به مجسمه سنگی، ارزان‌تر خواهد بود.
  4. رنگ‌پذیری بالا: طراحی مجسمه مناسب برای فضای کودکانه و با استفاده از رنگ‌های گوناگون امکان پذیر می‌باشد.

معایب استفاده از فایبرگلاس در ساخت مجسمه های باغ کتاب

  1. دوام کمتر: نسبت به سنگ طبیعی، مقاومت و دوام کمتری در برابر نور خورشید و ضربه دارد.
  2. جلوه‌ی مصنوعی: فایبرگلاس فاقد اصالت طبیعی و شکوه بصری است.
  3. سایش و رنگ‌پریدگی: با گذر زمان جلوه‌اش کاهش می‌یابد.

در پایان، مجسمه‌های سنگی با استحکام، اصالت و جلوه‌ای ماندگار و مجسمه‌های فایبرگلاس با وزن سبک، تنوع رنگ و طراحی‌های خلاقانه، هرکدام با ویژگی‌های خاص خود، دنیایی متفاوت از هنر مدرن را شکل داده‌اند. ترکیب این دو آثار هنری، فضایی زیبا خلق کرده و پیام فرهنگی خاص خود را منتقل می‌کند. هر مجسمه، چه سنگی و چه فایبرگلاس، اگر با عشق و هنر ساخته شود، روحی تازه به فضا می‌بخشد و داستانی ماندگار برای بازدیدکنندگان تعریف می‌کند.



انتشار در: 11 مرداد, 1404
بروز رسانی در: 12 مرداد, 1404
نویسنده: سنگ وزین
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

   

stone
میز کنسول سنگی ست میز عسلی سنگی سفارشی نیمکتی از جنس دوام و زیبایی خرید میز سنگی با قیمت تولیدی سنگ‌ های پر فروش با قیمت‌ های استثنایی جشنواره فروش تابستانه میزهای سنگی پروژه آبنما روف گاردن امیردشت فرهاد و شیرین و میز سنگی معرفی میز جلو مبلی نازنین داستان نصب آبنما درنا در دماوند