سنگ ساختمانی
در لیست زیر تمامی سنگهای رایج غالبا ایرانی (Iran Stone) بهمراه قیمت های بروز، برای کاربری به عنوان مصالح در ساختمان قرار دارد. این سنگ ها میتوانند در ابعاد، ضخامت و فراوری های مختلف مورد به عنوان کاربری متفاوت مورد استفاده قرار گیرند. از ستون سمت راست میتوانید انواع صافی ها را برای جستجوی دقیق تر استفاده نمایید و به راحتی سنگ مورد نظر خود را خرید کنید. برای مشاهده توضیحات، راهنمایی و فروش سنگ ساختمانی به توضیحات پایین صفحه مراجعه نمایید.
نمایش 1–60 از 249 نتیجه
سنگ مرمریت مایسا
قلوه سنگ سفید نیریز
دیوارپوش سنگ مصنوعی طرح آنتیک
سنگ آنتیک آجری کرم
منظور از سنگ ساختمانی، سنگی است که در ساختمان و بنا از آن استفاده میگردد. کاربرد سنگ میتواند در قسمتهای مختلف داخل و خارج بنا تحت عنوان فضای داخلی و بیرونی باشد.
۱/ سنگ فضای خارجی ساختمان
- سنگ نمای ساختمان و نمای پشت
- سنگ دیوار در حیاط و دیوار های مرزی
- سنگ کف در حیاط و فضای باز مانند بالکن ها – پشت بام – پیاده رو
- سنگ پله فضای بیرونی
- ابزار نما شامل ستون – انواع براکت (کله گاوی) – باند و …
۲/ سنگ فضای داخلی ساختمان
- سنگ دیوار شامل سنگ دیوار های پارکینگ – دیوارهای راه پله – دیوارهای داخل خانه، اداره، مغازه و یا مجتمع تجاری. شایان ذکر است سنگهای دیوار در بخش داخلی خانه بیشتر کاربرد زینتی دارد. (مانند بکار گیری اسلب در تی وی روم)
- سنگ پله شامل پلکان راه پله ها و همچنین پله های داخل خانه یا بناهای دوبلکس و تریبلکس
- سنگ قرنیز دیوار
خوشبختانه به دلیل فراوانی معادن سنگ در کشورمان، سنگ نقش بسیار پر رنگی در بناهای ایرانی دارد. انواع سنگها با خاصیت ها و کاربردهای گوناگون اعم از گرانیت، تراورتن ، مرمر، مرمریت ، تراونیکس، سنگهای تزئینی، سنگ لاشه و … هستند.
کاربرد و کاربری مناسب سنگ ساختمان
کاربرد مناسب سنگ با توجه به کاربری آن بسیار حائز اهمیت است. در صورت استفاده نامناسب سنگ، عموما طی مرور زمان شاهد فرسایش، شکست و خرد شدگی و یا از بین رفتن زیبایی سنگ خواهیم بود.
مثال ۱/: به عنوان مثال استفاده از سنگ مرمریت دهبید به عنوان نما به جهت زیبایی آن، کاربرد بسیار نا مناسب خواهد بود و با گذشت اندک زمانی شاهد از بین رفتن آن زیبایی ها به دلیل فرسایش، ترک خوردگی و عوامل دیگر خواهیم بود.
مثال ۲/: و یا استفاده از گرانیت در نما نیز به همین شکل خواهد بود که البته در این مورد، فرسایش با زنگ زدگی آهن موجود در سنگ و همچنین سقوط سنگ به دلیل چسبندگی کم را شاهد خواهیم بود.
کاربرد استاندارد انواع سنگ در ساختمان
با توجه به موارد مطرح شده حال سوال این است که کاربرد مناسب هریک از سنگ ها کجاست؟
به طور کلی نمیتوان قانونی مطلق برای استفاده از سنگ ها در کاربری های متفاوت نوشت. چون علاوه بر نوع سنگ، فاکتور هایی مانند ضخامت سنگ، سورت سنگ، فراوری های انجام شده بر روی سنگ، ساب خوردگی و … میتواند بر طول عمر یک سنگ در یک محیط تاثیر گذار باشد. اما با توجه به تمامی این مسائل و با در نظر گرفتن نظرات متخصصان این صنعت میتوان کاربرد های مختلف سنگ ها را به شیوه ای که در زیر به آن اشاره می شود در نظر گرفت:
کاربرد سنگ تراورتن در ساختمان:
- نمای جلو و پشت ساختمان
- دیوارهای داخلی و همچنین خارجی بنا
- کف پوش قسمت خارجی ساختمان
- ساخت ابزار نما
کاربرد سنگ مرمریت در ساختمان:
- دیوارهای داخلی ساختمان
- کف بخش های داخلی بنا (مثلا سنگ دهبید)
- پله های بخش داخلی ساختمان
کاربرد سنگ مرمر در ساختمان:
- دیوارهای داخلی در بخش لابی – هتل ها – ورودی ساختمان ها – راهرو ها در مجتمع های لوکس به صورت اسلب
- دیوار اتاق نشیمن
- مقبره امامان و اماکن مذهبی بزرگ به صورت طولی در دیوار و کف
کاربرد سنگ گرانیت در ساختمان:
- دیوارهای داخلی ساختمان
- کف بخش های داخلی بنا + پارکینگ (در مورد پارکینگ باید از سورت هایی که کمتر آهن دارند استفاده گردد)
- پله های بخش داخلی
- کفپوش خارجی در قالب سنگ کوبیک و گرانیت مضرس یا فلیم شده
عوامل موثر درقیمت سنگ ساختمان :
تاثیر نوع و سورت در قیمت سنگ
معروف ترین نوع سنگ های مورد استفاده در ساختمان و کاربرد های آن ها را در بالا بیان کردیم. معمولا هر یک از دسته های سنگ های تراورتن، گرانیت، مرمریت و مرمر در سورت های بالا و ممتاز خود بیشترین قیمت را دارند. اما به طور کلی میتوان سنگ های مرمر را در دسته ی گران ترین سنگ های ساختمانی دانست.
تاثیررنگ در قیمت سنگ
رنگ سنگ یکی از عوامل موثر در قیمت سنگ فروشی است. در برخی از بخش های ساختمان رنگ های تیره کاربرد های بیشتری دارد و از این رو برخی از سنگ ها در رنگ های تیره تر که متمایل به مشکی هستند قیمت بالاتری دارند. اما در مقابل در برخی از بخش های ساختمان همچون نما، سنگ های روشن طرفداران بیشتری دارد از این رو قیمت سنگ نما ساختمان در رنگ های روشن بالا تر است.
تاثیر ابعاد و ضخامت در قیمت سنگ
به طور کلی هر اندازه برش های سنگ در ابعاد بزرگ تری باشد قیمت سنگ بالاتر است . ابعاد بزرگ سنگ که اصطلاحا اسلب می گویند قیمت بالاتری نسبت به تایل ها و سایر ابعاد سنگ دارد.
تاثیر کیفیت فراوری و برش در قیمت سنگ
سنگ های ساختمانی قبل از استفاده در ساختمان باید برش خورده و فرآوری شوند. به طور کلی سختی و نرمی سنگ، ابزارآلات مورد استفاده در فرآوری سنگ و مواد به کار برده در سطح و پشت سنگ مانند رزین، توری و اپوکسی تاثیر بسزایی در قیمت تمام شده سنگ دارند. برای مثال سنگ گرانیت به دلیل سختی بالا، سختر تر برش می خورد و همین امر باعث بالا رفتن قیمت سنگ می شود.
نکات حائز اهمیت هنگام خرید سنگ ساختمانی:
بهتر است پیش از خرید سنگ نکات زیر را مد نظر قرار دهید:
- توجه به جنس و نوع سنگ و ضخامت استاندارد بر اساس کاربری
- توجه به کیفیت برش، گونیا بودن، عدم وجود ترک و لب پر نبودن سنگ
- توجه به همگونی سنگ ها هنگام بارگیری و تخلیه
- توجه به کیفیت رزین اپوکسی
- توجه به کیفیت ابزار لبه ها در صورت وجود
برخی سوالات رایج در سنگ ساختمانی
فروش اینترنتی سنگ ساختمانی امکان پذیر است؟
در سال های اخیر به دلیل افزایش رشد نفوذ اینترنت و فرهنگ خرید اینترنتی بسیاری از مشاغل به سمت اینترنتی شدن رو آورده اند. شاید سنگ ساختمانی یکی از سنتی ترین و سخت ترین موارد برای فروش در اینترنت باشد. اما در سایت سنگ وزین به دلایلی از جمله ارائه قیمت بروز، امکان مشاهده آنلاین انواع سنگ و خرید و پرداخت و … قدم موثری در این راستا برداشته است.
انواع سنگ ساختمانی کدام هستند؟
طبقه بندی انواع رایج سنگ های ساختمانی بر اساس نوع سنگ را میتوان در انواع سنگ تراورتن، مرمریت، گرانیت، سنگهای رسوبی و سنگهای مصنوعی دانست.
قیمت انواع سنگهای ساختمانی
قیمت فروش انواع سنگهای ساختمانی بر اساس چند فاکتور تعیین میگردد. نوع – معدن و سورت سنگ، ابعاد و ضخامت سنگ – رنگ و طرح – فراوری های انجام شده بر روی سنگ شامل برش، ساب و رزین و … . در سایت میتوانید آخرین و بروزترین قیمت انواع سنگهای ساختمانی را مشاهده نموده و به صورت آنلاین خرید کنید.